Sayfalar

24 Ocak 2017 Salı

BIM: Model içindeki Bilgi (Information) nedir?

BIM projelerinde çalışırken uzun süredir karşıma çıkan sorulardan biri de “Model üzerinde ne kadar bilgiye ihtiyaç var?” veya “Ne kadar bilgi içeren bir model vermemiz gerekiyor?” şeklindedir. Bu soruların cevaplarını Ocak yazımda açıklamaya çalıştım. Yazıya ulaşmak için aşağıdaki linkte tıklayabilirsiniz.

Yazının devamı için tıklayınız...


3 yorum:

suraa dedi ki...

Merhabalar Ümit Bey,
Öncelikle paylaştığınız bilgiler ve emeğiniz için teşekkür ederim.Ben geçen sene mezun oldum ve kendi araştırmalarımla BIM ile tanıştım.Daha sonra bu konu üzerine İTÜ'de bir eğitim sürecine katıldım.Şimdi de araştırmaya,takip etmeye çalışıyorum.Fakat blog ve forumlarda genellikle bir ofisin,şirketin BIMe geçiş süreci hakkında paylaşımlar var.Kişisel olarak nasıl ilerleyebilirim?izlemem gereken adımlar nelerdir pek bilemiyorum.Yardımcı olursanız,bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim.
Teşekkür ederim.

Ümit Balaban dedi ki...

Merhaba,
Bana umtbalaban@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. Sorularınız varsa mail üzerinden sorabilirsiniz.

Adsız dedi ki...

Ben Iowa City, ABD'de bulunan Iowa Lutheran Hastanesi'nden bir temsilciyim, hastanede yönetimin internette nasıl çalıştığını ve bu yıl insan organlarını alıp satması için tekrar başladığımızı ilan etme fırsatını verdim. Böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postadan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: Bağışçılarımızı iyi bir miktarda parayla ödüllendiriyoruz ve Organlarda uzmanız Cerrahide ve donör olarak risk yok o.
Ve bu bizim e-postamız:
iowalutheranhospital@gmail.com
Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.