Sayfalar

8 Mayıs 2017 Pazartesi

Bütünleşik Bina Tasarımı Yaklaşımı - ÇSB

Çevre Dostu Sürdürülebilir Binalar - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yayınladığı "Bütünleşik Bina Tasarımı Yaklaşımı" kılavuzuna ve raporuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Daha inceleme fırsatı bulmadan paylaşmak istedim. BIM ile ilgili atıflarda bulunan kılavuzlarda artık BIM sürecinin gerçek olduğuna inanmış bir ülke olduğumuzu öngörebilir miyiz?  Artık BIM süreci işimize yarar mı? gibi sorularında mantıksız olduğunun bir kanıtı mıdır?

Bekleyip göreceğiz... Güzel günler bizi bekler :)

BBTY - Kılavuzu
BBTY - Raporu

4 yorum:

Unknown dedi ki...

teşekkürler hemen indiriyorum pdf dosyasını: )

Adsız dedi ki...

Ben Iowa City, ABD'de bulunan Iowa Lutheran Hastanesi'nden bir temsilciyim, hastanede yönetimin internette nasıl çalıştığını ve bu yıl insan organlarını alıp satması için tekrar başladığımızı ilan etme fırsatını verdim. Böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postadan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: Bağışçılarımızı iyi bir miktarda parayla ödüllendiriyoruz ve Organlarda uzmanız Cerrahide ve donör olarak risk yok o.
Ve bu bizim e-postamız:
iowalutheranhospital@gmail.com
Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Adsız dedi ki...

Türkiye'nin Özgün İçerikli Blogu
inceleyebilirsiniz.
ulusumuzvarolsun.blogspot.com

Kayseri Emniyet Evden Eve Nakliyat dedi ki...

Kayseri Evden eve taşımacılık Firmaları

 Evden eve taşımacılık Kayseri nakliyat firması olarak eşyalarınızı titiz bir şekilde taşımaktayız. Kayseri evden eve nakliyat şirketimiz sizlere en uygun fiyat bu hizmeti yerine getirmektedir. Kayseri nakliye hizmetimiz ile birçok taşıma işlemini gerçekleştirdik.

Kayseri evden eve nakliyat

Hizmet kalitesini artırmaya devam eden ve bu konuda çözüm odaklı hareket eden çalışanlarımız, Kayseri evden eve nakliye konusunda yüzünüzü güldürüyor. Ev taşımaya karar veren herkes için en önemli konu ‘eşya güvenliği’ konusudur. Eşyaların taşınma esnasında zarara uğramaması için profesyonel evden eve nakliyat firmalarına ihtiyaç vardır. Yıllardır bu sektörde hizmet veriyoruz ve müşteri memnuniyeti kategorisinde ilk sırada yer alıyoruz. Profesyonel ev taşıma hizmeti sunuyoruz ve sorunsuz bir şekilde ev taşıma işlemi için ücretsiz ekspertiz hizmeti ile işe başlıyoruz. Bu hizmet sayesinde sorunsuz bir şekilde taşıma işlemi gerçekleştiriyoruz.